Aww fuck

2008-05-31 @ 17:02:10

Skrivet av: Siri

Jag misstänker att jag dammsugat upp stiften till wacom-pennan.

Vidga era vyer, gott folk

2008-05-31 @ 15:56:09

Ansvarig: En skamsen Siri (som antar att Gustav tar avstånd från detta spektakel?)

Jag ljög i mitt tidigare inlägg, det måste erkännas. Min musiksmak är inte alls särskilt anmärkningsvärd; bara allmänt mysko, och något som renodlade musikkännare skulle mala ner med skosulan och sedan föraktfullt spotta på. Och då snackar vi inte att spotta så där mesigt "tvi tvi", utan världens äckelloska.

Måste dock försvara mig med att i och med att jag tillför denna blogg etnisk mångfald, anser jag mig ha rätt till konstiga musikaliska avvikelser. Yay! Hursomhelst, låt mig få presentera dagens låt. Thailändska snubbar som sjunger på... japanska? För övrigt är jag otroligt fascinerad av den smått märkliga dansen, som i mitt tycke liknar två tranor med krampryckningar.

Golf & Mike - Nippon Ainiikuyo



Taking it global

2008-05-31 @ 00:26:42

Skrivet av: En ringrostig Siri

Nu är det minsann inte långt kvar tills vi två superbloggare deporteras till Afrika. Än har nervositeten inte hunnit infinna sig hos undertecknad, men det dröjer nog inte så länge innan jag sitter i ett hörn och hyperventilerar. Ska bara avverka två inlämningar innan jag låter paniken överkomma mig helt, yay. För övrigt har jag inte satt igång med att packa ännu, vilket är helt katastrofalt med tanke på hur dålig koll jag har när det gäller sådant.

Sorry för ett kasst inlägg, känner att jag kommit ur bloggrytmen. Slick på kinden.

Hej

2008-05-25 @ 20:36:51

Skrivet av: En euforisk Siri

Jag gillar det faktum att jag alldeles nyss fick tre chipspåsar av mina kusiner.

All you are to me is meat

2008-05-24 @ 14:56:03

Skrivet av: En än en gång väldigt hungrig Siri

Hoppsan. Det slog mig just att jag varken ätit lunch eller frukost idag. Måste omedelbart åtgärdas. Sssyyyynd att det bara existerar sådant som jag själv tillagat. Kommer garanterat att dö av matförgiftning, då mina talanger inom matlagning inte är så mycket att hurra för.

Tyra Banks skulle ha varit stolt

2008-05-24 @ 11:57:37

Skrivet av: En road Siri

Den senaste tiden har det mestadels varit Gustav som stått för musikrekommendationerna, men nu tänkte jag ikläda mig den rollen och pracka på er lite öronorgasm. Jag är extremt selektiv i min musiksmak, så därför kan ni enbart vänta er skönsång av högsta kvalité när det är jag som står vid rodret.

Ingrid Forslund - I'm yours

Notera den kontakt hon lyckas etablera med oss åskådare. Och blicken, blicken. Tyra Banks skulle vara så stolt. Här är det minsann någon som vet hur man ler förföriskt med ögonen ;)



Late night ramblings

2008-05-24 @ 00:29:31

Skrivet av: Siri

Trots att jag tidigare denna kväll intagit mat och onyttigheter i alla dess former upplevs magen som ekande tom. Efter att ha fört en tapper kamp mot hungern erkänner jag nu mig själv som besegrad - en tallrik wokat tjohejsan ska slukas, och förhoppningsvis lägger magtrakten av med att ge ifrån sig dessa kvalfyllda hungersvrål. Borde verkligen sluta med att äta så här sent, men blaj, det går inte. Must. Have. Food.

För övrigt är ni inte särskilt frikostiga med att lämna ifrån er några spankings kommentarer, vilket jag och min käre bloggkamrat vill ge er en reprimand för. Jag må faila stort i matematik B, men detta vet jag med säkerhet: mer kommentarer equals fler inlägg. Puss och hej, maten kallnar!

Avsaknaden av eliten har lämnat sina spår

2008-05-21 @ 23:31:53

Skrivet av: En saknad Gustav

God afton, kära läsare!

Jag vet att ni har saknat mina ytterst underhållande och/eller insiktsfulla blogginlägg de senaste dagarna, men min terapeut ansåg att jag borde göra ett försök att etablera ett liv utanför den evigt föränderliga bloggvärlden! Därför har både jag och min kära bloggkamrat bestämt oss för att göra en projektresa till Uganda via Skellefteå kommun. På detta vis kan vi sprida såväl kärlek som glädje till behövande, samt marknadsföra vår blogg i en annan världsdel! 1-13 juni befinner vi oss alltså i Uganda, och i samband med denna häpnadsväckande (- för att vi är med -) intressanta resa ska vi försöka hålla bloggen uppdaterad med vårat besök! Se fram emot mer information inom en snar framtid!

Ni skulle bara se mig i knästrumpor

2008-05-21 @ 21:01:54

Skrivet av: Världens smartaste Siri

Mitt nya favoritord är "paradoxalt". Bara så att ni vet. Väldigt användbart, vilket innebär att jag kommer att strö det omkring mig i tid och otid. Det spelar ingen roll om jag inte gör mig förstådd - det är något man får lära sig att hantera när man är ett geni som jag *hosthostharkel*

 

Från en sak till en annan: det var ju planerat att jag och Emo skulle ha vår redovisning i måndags, men så blev det alltså inte eftersom undertecknad bangade. Istället infaller vår tid i rampljuset imorgon vid lunchtid. Folk välkomna att beskåda spektaklet så länge de betalar entré i form av chips.


Over and out.

Vidbrändhet är att föredra

2008-05-20 @ 23:33:21

Skrivet av: En inte särskilt verklighetsförankrad Siri

Vad säger du Gustav, har vi rönt tillräckligt stora framgångar med denna blogg för att kunna dra på en gratistripp till varmare breddgrader? Är världen redo att ta emot all den kärlek vi är villiga att ge? Djupa frågor så här sent på kvällskvisten; timmarna innan det fruktade nationella provet i matte går av stapeln. Men efter att ha hyperventilerat och drabbats av ett flertal ångestattacker tycker jag mig ha gjort förtjänt av lite verklighetsflykt.

Nu tänker jag vara lite lagom kryptisk genom att slänga upp denna till synes random bild.


Jag kommer inte på någon rubrik

2008-05-18 @ 21:57:06

Skrivet av: En inte särskilt duktig Siri

Jag borde verkligen slita mig från datorn och istället leka exemplarisk skolelev. Har inte hittat någon fakta alls till morgondagens redovisning i kultur- och idéhistoria (inte för att jag letat så flitigt), så det är hög tid att jag tar mig själv i kragen och får något gjort. Något annat. Vad som helst egentligen.


Cosplay
är i alla fall ämnet jag och min Emo ska lära ut till övriga klassen imorgon. Kommer att gå helt fuckingtastic. De stackarna kommer att lämna klassrummet helt traumatiserade.


Idag snöar det

2008-05-18 @ 11:16:25

Skrivet av: Siri

Jag har lyckats kravla mig ur sängen och är nu redo att ta mig an världen. Eller nej... där ljög jag nog lite grann. Innan jag på något sätt kan visa upp mig för allmänheten, bör jag nog ge mig in i en närkamp med en hårborste. Måste bespara världen från liiite grymhet åtminstone.

Denna dag ska ägnas åt skolarbete och andra minst lika plågsamma grejer. Hurra för det. Förresten så snöar det utanför mitt fönster. Naaaaajs.

HEMLIG GÄSTBLOGGARE!

2008-05-17 @ 14:26:50

Hej alla coola katter! Det här är dirgnI som skriver, inom kort kanske det finns en cool film uppladdad, där jag visar mina skate-skillz. DET VILL NI INTE MISSA!!!!!

Peaceout

Beyond good & evil

2008-05-17 @ 14:13:27

Skrivet av: Emo

Jag fick just övrta rollen som bloggare medan Siri kämpar sig genom ännu en låt i GH 3, på EASY. Tanken med dagen var egentligen att vi skulle förbereda måndagens redovisning men vi har bestämt oss för att freestyla det mesta istället. Siri verkar inte speciellt nöjd med sin insats så nu ska jag ta över och visa hur man trollbinder den virtuella publiken. HÅJ!

Om ni någon gång undrat hur syrsor förökar sig...

2008-05-17 @ 00:11:01

Ansvarig: Allas vår Gurra G




Du kan vara lugn Elias, det blir inte så många fler nu!

I'm bringing sexy back

2008-05-16 @ 22:02:57

Skrivet av: En inte alltför pretentiös Siri

Jag vet att ni har saknat mig - de ilskna blickarna och de klandrande "svikare, du har inte bloggat" gav mig en indikation om det. Men nu är jag tillbaka här på bloggen, bättre än någonsin (om nu det hade varit möjligt), så det är bara att överösa mig med er kärlek. Jag smittas inte.

Om ni någon gång undrat hur spindlar förökar sig...

2008-05-15 @ 23:19:55

Ansvarig: Gurrepurre

Efter gårdagens grafiska (och tyvärr borttagna) video kommer här en mildare variant. Njut!


Om ni någon gång undrat hur sniglar förökar sig...

2008-05-14 @ 16:16:59

Ansvarig: En - ännu en gång - oerhört underhållen Gustav


Om ni någon gång undrat hur bin förökar sig...

2008-05-13 @ 22:35:13

Ansvarig: En otroligt underhållen Gustav



Livstecken

2008-05-13 @ 22:19:30

Skrivet av: En trött Siri

Hej och ursäkta för den totala bristen på engagemang från min sida. Det ska inte upprepas, jag lovar! Till mitt försvar måste jag dock påpeka att detta varit högst ofrivilligt - jag har legat däckad med migrän ända sedan hemkomsten från skolan, och att överhuvudtaget röra sig utan att vrida sig i plågor har varit bortom min förmåga.

Broarna runt, runt, runt, runt...

2008-05-13 @ 19:20:20

Skrivet av: En besviken Gustav

Jag måste erkänna att jag trodde mer om min bloggarvän! En hel dag utan inlägg får inte passera, därför bestämde jag mig för att skriva dagens kanske enda inlägg.

Jag fick så snällt veta att vi imorgon ska springa broarna runt på idrotten (5 km), vilket i vanliga fall inte hade varit jobbigt alls. Bara det att nu har jag latat mig i förmodligen en hel månad. Så, givetvis var jag tvungen att testa mina färdigheter genom att springa ett varv. Inte ens halvvägs hade jag kommit innan jag insåg att jag aldrig hade tyckt det vara så otrolig jobbigt på väldigt länge, och vid slutet var jag nästintill död. Kommer detta att innebära en sänkning sedan förra terminen, eller kan jag på något mirakulöst sätt återta all min kondition över en natt? Det återstår att se...

Det gör ont, som Lena skulle ha sagt

2008-05-12 @ 22:17:30

Skrivet av: En plågad Siri

Det råder inga som helst tvivel om att broder min är smått självmordsbenägen. Nu lever han ruskigt farligt genom att bröla i dissonans med sitt åbäke till oboe. Fortsätter han med att frambringa dessa oljud kommer jag inte längre att kunna ansvara för mina handlingar.

Hemsk albumkonst

2008-05-12 @ 19:18:03

Joyce, by Joyce Drake
Joyce, av Joyce Drake

Back to the S**t, by Millie Jackson
Back to the S**t, av Millie Jackson

Zip Zap Rap, by Devastatin' Dave
Zip Zap Rap, av Devastatin' Dave

Family Portrait, by John and Vickijo Witty
Family Portrait, av John & Vickijo Witty

How To Keep Your Husband Happy, by Debbie Drake
How to Keep Your Husband Happy, av Debbie Drake

I Hate Men, by Nancy Walker
I Hate Men, av Nancy Walker

Now Let Me Sing, by Lulu Roman
Now Let Me Sing, av Lulu Roman

Music to Drill Oil Wells By, by Will Lorin and Lorin-Frank Productions
Music to Drill Oil Wells By, av Will Lorin & Lorin-Frank Productions

Rat On! by Swamp Dogg
Rat On!, av Swamp Dogg

All My Friends Are Dead, by Freddie Gage
All My Friends Are Dead, av Freddie Gage

Jag vill sova

2008-05-12 @ 07:53:00

Skrivet av: En trött Siri

Jag kräver fler sömntimmar men nej, det går inte eftersom jag måste infinna mig på skolan för att närvara vid något jag inte ens vet om det blir av. Men det vore värre att inte infinna sig - och upptäcka att jag sumpat en Afrika-resa till förmån för en längre sovmorgon. Dilemma, dilemma.

Bojkott?

2008-05-12 @ 00:22:41

Ansvarig: En underhållen Gustav

http://graphics.jsonline.com/graphics/photographer/20/20534_large.jpg

Jag tjuvar din kategori, Siri

2008-05-11 @ 22:16:44

Skrivet av: Gurra G

Nu hällregnar det. Mina mysnerver får spel, och det enda jag vill är att ta en promenad. Varför kan jag då inte finna något ställe som inte redan tråkar ut mig?

I'll keep your memory vague

2008-05-11 @ 21:20:46

Skrivet av: En tankfull Siri

Skulle inte vilja påstå att det är en tillräckligt superduperbra låt för att renderas en plats här i Öronorgasm-kategorin. Men jag gillar den på sätt och vis, så därför placerar jag den här ändå.

Finger Eleven - I'll keep your memory vague




Ett erkännande

2008-05-11 @ 16:20:38

Skrivet av: En modig Gustav

Time to break it to ya, jag är smått förälskad i Amanda Jenssen! Vem skulle kunna tro att jag, musikgurun Gustav Wallin, skulle kunna sjunka till en f.d. Idol-sökare? Svaret är enkelt; hon är bättre än så.

Jag vill inte svälta

2008-05-11 @ 15:57:51

Skrivet av: En mätt Siri

Har just intagit en syndigt god middag i form av grillad oxfilé, potatisgratäng och thailändsk papayasallad. Mat är livet - så är det bara! Kan inte låta bli att tänka på den där snubben i den där filmen vi såg på den där NK-lektionen (dendärdendärdendär...), ni vet han som i princip svälte sig för att uppnå en högre levnadsålder. Det övergår mitt förstånd hur man kan göra så, för även om det skulle vara vetenskapligt bevisat att detta funkar så skulle jag never ever försöka mig på det. Att offra daglig njutning i form av mat till förmån för 10 extra år - nej tack.

Söndagsspänning

2008-05-11 @ 15:31:25

Skrivet av: En nervös Gustav

Nu ska jag klippa mig. Önska mig lycka till, och så snart Siri tillåter mig posera framför hennes kamera får ni möjlighet att skåda resultatet.

Ljuva 70-tal!

2008-05-11 @ 15:30:14

Skrivet av: En lyrisk Gustav



Patti Smith - Because the Night [Live]

En klassisk låt i händerna på rätt artist. Inte bara är Patti Smith en av de bästa artisterna jag någonsin fått chansen att njuta av, hennes version av denna välkända låt är även klart överlägsen alla andra. För er som inte vet; Bruce Springsteen skrev en akustisk version av låten, men valde att inte använda den. Därför gav han den till Patti Smith, som inte bara skrev om stora delar av texten och perfektioniserade melodin - det är även tack vare henne låten idag spelas upp av ett helt band. Tack för en odödlig låt!

Photoshop

2008-05-11 @ 14:56:19

Skrivet av: Siri

Här har vi i alla fall en work in progress i form av en geisha-liknande quinna. Ganska enkel till utförandet (får se om jag satsar på att göra den mer realistisk senare). Eller om jag överhuvudtaget gör klart den... Jag och latheten för en ständig kamp, där den senare allt som oftast utgår som segrare.



Massemigrering av ofärdiga verk

2008-05-11 @ 14:43:20

Skrivet av: En numera inte så kreativ Siri

Eftersom jag i princip blivit bofast på denna blogg är det hög tid att jag flyttar över lite bråte från min andra och dumpar det här. Först ut är detta ofärdiga verk. Jag kallar den... "Extrem kissnödighet". Fast egentligen är det tänkt att hon ska hålla i en väska, men placeringen av händerna är ju lite olycklig. I do NOT like eet, och har inga planer på att göra klart den.




Ge mig värme

2008-05-11 @ 13:25:49

Skrivet av: En mentalt instabil Siri

Håller helt seriöst på att förgås av längtan efter sommar. Efter att ha cruisat runt på diverse bloggar och mötts av bilder på stekande snubbar och snubbor, befinner jag mig farligt nära vanvettets brant. Jag skulle kunna mörda för en gnutta värme just nu. Och inte hjälper det när man möts av denna syn efter en rundvandring på stan...



Städa, städa! Skrubba, skrubba!

2008-05-11 @ 13:19:17

Skrivet av: En Gustav som tycker att han har bättre saker för sig.

Det är i sådana här situationer man verkligen kommer till att uppskatta någonting som kallas städhjälp! När jaag blir vuxen har jag tänkt anställa Siri som städhjälp - och tack vare regeringens skattelättnader behöver jag inte betala lika mycket för henne!

Recovering addict

2008-05-11 @ 12:54:08

Skrivet av: En nostalgisk Siri

Duuudes, vet ni vad jag just insåg? Det har nu gått över två månader sedan jag senast nördade på Travian! Det tycker jag minsann att jag förtjänar en eloge för. Ibland (det måste jag skamset erkänna) funderar jag dock på att återuppta spelandet igen, men det blir liksom aldrig någonting av det. Jag är i alla fall fullt övertygad om att jag skulle kunna röna stora framgångar så många timmar av dygnet som jag spenderar framför datorn.





Frågan är...

2008-05-11 @ 12:16:59

Om du skulle kunna tänka dig att lita på en vägbeskrivning från honom?





Watch out!

2008-05-11 @ 11:52:42

Skrivet av: Supermodellen


Jag och min Zune ute på en powerwalk av posernatur.

Yo bitches

2008-05-11 @ 11:51:29

Tänkte bara förvarna er om att vi kommer att spamma bloggvärlden sönder och samman med bilder idag. I gengäld för detta tilltag vill vi ha uppskattning i form av många spankings. Sådant gillar vi.


Kaffe och kaka

2008-05-11 @ 11:22:02

Skrivet av: En trött Gustav

Lite sömn och mycket frukost gör mig på bra nog humör för att spendera hela dagen med skolarbete! Nej, nu ska jag slappa mig pigg så jag förhoppningsvis har energi nog till ikväll. Så kanske får ni se purfärska blogguppdateringar hela dagen, eller så överlämnar jag det till min bloggarkamrat!

Sirre goes desperado

2008-05-11 @ 10:21:32

Skrivet av: En sömnig och smått förbryllad Siri

Riiiight. Vi är inte med på denna förbannade tingest till mest aktiva-lista idag heller. Jag satsar alla mina besparingar (det vill säga, ett tuggummi och två femtioöringar) på att det har med vårt plattformsbyte att göra. Något annat kan det inte bero på - vi är ju massuppdateringarnas okrönta mästare, men sedan bytet tycks vi ha renderats till ett par no body's och verkar inte längre vara välkomna på listan. What the heck liksom. SKANDAL. Nggghhh.

God natt

2008-05-11 @ 02:12:17

Skrivet av: En spammande Siri

Det är nog hög tid att jag kryper till kojs (vem sjutton använder det uttrycket till vardags nuförtiden?). Snart börjar det ljusna och fåglarna får frispel utanför mitt fönster, och då blir det stört omöjligt att äntra drömmarnas land. Puss och hej och slick på kinden!

Vem? Var? VM?

2008-05-11 @ 01:58:44

Skrivet av: En fullkomligt omedveten Gustav

Vem visste att det är ishockey-VM? Inte jag, i alla fall. Pinsam!

Så går det om man är van vid att det är hockey hela tiden i vanliga fall också...

En fråga så här på kvällskvisten

2008-05-11 @ 01:33:51

Skrivet av: En världsbäst Siri

Hallå, varför är det så att man är som mest produktiv vid just den här tiden på dygnet? Åtminstone är det så när det gäller mig och bloggandet. Schwoooom! låter det och så har jag massproducerat inlägg såsom kaniner förökar sig. Kvalitén är väl inte precis tipptopp, men det är ju en annan femma. Någon som har något att säga om detta?

Delayed Devotion

2008-05-11 @ 01:22:21

Skrivet av: En dumdristig Siri

Jag trotsar Ingrids vrede och dristar mig till att lägga upp ett musikklipp här.

Sååå härlig låt, men inget som jag i vanliga fall skulle ha lyssnat på om inte Tina skickat mig länken. Ibland, när hon inte lyssnar på sådana grejer som Backstreet Boys och Bubbles, ja då är Tinizzz musiksmak förvånansvärt bra ;)

Duffy - Delayed Devotion





Offentligt hot

2008-05-11 @ 01:11:28

Tina, om inte du börjar kommentera så mycket som du faktiskt läser kan du förvänta dig en otrevlig överraskning inom en snar framtid!

Ny design

2008-05-11 @ 01:10:56

Skrivet av: En vindögd Siri

Efter mycket grejsande hit och dit, samt en hel del vredesutbrott med tillhörande svordomar, är designen äntligen på plats. Trots den tid som lagts ner på den vill jag betrakta den som provisorisk - mina visioner är myyycket större än det här.

Tryck på refresh tills fingrarna värker om ni inte kan se någon skillnad mot tidigare. Och ja, vi ser ut som självgoda jävlar på bilden. Det skulle ni också göra om ni var så här bra.



Klicka på bilden för att förstora.

Jag får så smarta idéer

2008-05-11 @ 00:54:42

Skrivet av: En företagsam Siri

Att vara fyllechaffis på halvtid kan nog vara en lukrativ verksamhet. Visserligen är en femtiolapp inte så mycket att bli uppspelt för, men det räcker trots allt till två och en halv chipspåsar (och det är tillräckligt för att tillfredsställa mitt beroende i ett par dar). Hm... Jag ska nog ta och investigera lite närmare i detta.

Världens bästa låt?

2008-05-11 @ 00:51:46



Ani DiFranco - Subdivision [Live] (Låten börjar efter 15 sekunder.)

"White people are so scared of black people
They bulldoze out to the country
And put up houses on little loop-dee-loop streets
And while America gets its heart cut right out of its chest
The Berlin wall still runs down main street
Separating east side from west
And nothing is stirring, not even a mouse
In the boarded-up stores and the broken-down houses
So they hang colorful banners off all the street lamps
Just to prove they got no manners
No mercy and no sense

And I'm wondering what it will take
For my city to rise
First we admit our mistakes
Then we open our eyes
The ghosts of old buildings are haunting parking lots
In the city of good neighbors that history forgot

I remember the first time I saw someone
Lying on the cold street I thought:
I can't just walk past here
This can't just be true
But I learned by example
To just keep moving my feet
It's amazing the things that we all learn to do

So we're led by denial like lambs to the slaughter
Serving empires of style and carbonated sugar water
And the old farm road's a four-lane that leads to the mall
And our dreams are all guillotines waiting to fall

I'm wondering what it will take
For my country to rise
First we admit our mistakes
And then we open our eyes
Or nature succumbs to one last dumb decision
And america the beautiful Is just one big subdivision"

Bästa texten någonsin?

Albumsläpp 2008

2008-05-10 @ 23:44:14

 Skrivet av: En förhoppningsfull Gustav

Musikåret 2008 har hittills varit fullt av såväl positiva som negativa överraskningar, och ännu är inte året slut! Min "album att längta till"-lista börjar dock bockas av allt eftersom...

Album att längta till som redan har släppts (i ingen särskild ordning):

- Midnight Boom [The Kills]
- Mountain Battles [The Breeders]
- Farewell Mr. Happy [Montys Loco]
- Made in the Dark [Hot Chip]
- Shine [Joni Mitchell]
- In Rainbows [Radiohead]
- The Bedlam in Goliath [The Mars Volta]
- Seventh Tree [Goldfrapp]
- Last Night [Moby]
- X [Kylie Minogue]
- Third [Portishead]

Album att längta till resten av året:

- ?
[Fiona Apple]
- ? [Peter Gabriel]
- ? [Ani DiFranco]
- ? [John Parish & PJ Harvey]
- @#%&! Smilers [Aimee Mann]
- Viva la Vida or Death and All His Friends [Coldplay]
- Flavors of Entanglement [Alanis Morrisette]
- Temporary People [Joseph Arthur]

2008 har minst sagt börjat otroligt bra! Nu ska vi se om det håller i sig.

Reserverar mig för eventuellt bortglömda album.

Med min pimpmobil

2008-05-10 @ 23:44:13

Skrivet av: En nykter Siri

Nu ska jag lämna datorns sida för att agera fyllechaffis! Hej då!

Skäms gör jag icke!

2008-05-10 @ 23:27:57

Skrivet av: En skamsen Gustav

Ännu en gång har jag suttit av tiden när min ursprunliga plan var att plugga häcken av mig. Vilken lördagskväll, säger jag bara... Examinationsuppgiften om socialisering och socialiseringsprocessen får vänta till imorgon. Imorgon blir det också ... matte, engelska och kultur- och idéhistoria. Dessutom har jag lovat mamma att städa trappuppgången för en femtiolapp. Det kan bli intressant...

Nu spelar det heller ingen roll om jag börjar på min examinationsuppgift. Det är ändå för sent.

Ursäkta röran, vi bygger om

2008-05-10 @ 19:30:15

Skrivet av: En panikslagen Siri

Det har slagit slint för bloggen och designen ser helt fucked up ut. Det märkliga är att jag inte har gjort något som skulle ha kunnat få det att se ut som det gör. Faktiskt! Jag har hållit fingrarna i styr den här gången. Ska försöka slänga ihop en temporär och inte alltför anskrämlig design nu. Ha överseende med mig, jaaaaa? Tack och hej.

Vi är hetast i stan

2008-05-10 @ 19:13:29

Skrivet av: En frustrerad Siri

Jag har fifflat lite fram och tillbaka med kodmallen för att infoga en profilbild föreställande oss två fabulösa bloggare. Trots min expertis tycks det inte funka, och det gör mig smått... våldsbenägen. Nu överväger jag att återställa både stil- och kodmall till sitt ursprungliga läge, och sedan börja bygga på en helt ny design. Bloggen är trots allt i behov av att pimpas om. Förslag på design skulle uppskattas.

I händelse att ni glömt bort hur vi ser ut:


Jackpot

2008-05-10 @ 17:10:57

Skrivet av: En lyrisk Siri

Angående det här inlägget på min andra blogg, så har jag efter mycket letandes hit och dit bland allt bråte här hemma funnit mig ett stativ. Tillsammans ska vi skapa underverk; stativet och jag. Ska bara hitta en passande lampa för att få till en riktigt vit bakgrund, sedan är det bara att sätta igång med egopicsen.





Ett plågsamt farväl

2008-05-10 @ 14:36:06

Skrivet av: En flitig Siri

Nu ska jag testa att fota med nykameran och se om den har vad som krävs för att leverera. Förväntningarna är väl inte så där superduperhöga, men ja... vi får väl se hur det blir. Sedan måste jag få tag på Emo och höra om hon ska pallra sig hit lagom till kvällen. Om så är fallet måste jag ta itu med min soptipp till sovrum. Ugh.

Vardagsdramatik

2008-05-10 @ 13:13:21

Skrivet av: En dirty Siri

Nu ska jag ta och göra något så riskfyllt och actionspäckat som att hoppa in i duschen (man kan faktiskt dränka sig själv av misstag). Har jag tur och överlever detta kan det hända att jag försöker få luggen klippt. Men såvida moder min inte vill stå till tjänst med det blir det nog till att ta saken i egna händer (och riskera att få ögonen utstuckna på kuppen). Saxar är inte att leka med.

Ja, vi får se hur det blir. Intresseklubben antecknar flitigt märker jag.

Lördagen

2008-05-10 @ 12:00:38

Skrivet av: En omåttligt seg Gustav

Ännu en dag har påbörjats. Idag har jag dock tänkt hitta på någonting riktigt särskilt ordinärt, så jag ska ta mitt lata fläsk upp till Vårmässan för lite mingel med eventuella vänner som även de drogs till den enda tillställningen i Skellefteå en relativt varm vårdag som denna. Kvällen är dock ingenting att se fram emot, eftersom den ska fyllas med såväl socialkunskapsfördjupningar som matematikböcker. Tyck synd om mig!

Just ja, jag började blöda när jag rakade mig i morse. Det händer en gång per halvår. (Ta vara på ovärdelig information som detta!)

Ord är överflödiga

2008-05-10 @ 11:45:51




Ny kamera

2008-05-10 @ 11:03:05

Skrivet av: En lite fattigare Siri


Under gårdagen begav jag mig till stan för att införskaffa mig en ny kamera. Detta köp skedde dock inte på egen hand - med list och förslagenhet hade jag lyckats övertyga mor och bror om att vi var i behov av en sådan, och därmed stod jag enbart för 1/3 av kostnaden.

Med en systemkamera redan i min ägo, kan det tyckas onödigt med även en kompakt sådan. Dock upplevde jag att jag behövde en kamera som var mindre och behändigare att använda vid tillfällen då bildkvalité inte är så viktigt. Därav detta köp. Yay!

Nu måste jag ju testa den och se huruvida det var bortkastade pengar eller inte.

Hey ho, let's go

2008-05-10 @ 10:25:42

Skrivet av: En Siri som är vid medvetande

Jag trodde att klockan började lida mot lunchtid och flög därför upp ur sängen med världens fart. Bara för att upptäcka att nej, så var visst inte fallet. Men nu är jag i alla fall vaken så det är bara att kavla upp ärmarna och ta mig an världen - mest aktiva-listan ska idag intas med storm.

Förresten så loggade jag just in på ap och möttes av den här synen på startsidan. Fotograf-Sirre och wanna be modellen Elias får sin tid i rampljuset. Yay.



Du vet att du vill

2008-05-10 @ 00:33:05

Skrivet av: Två exhibitionister

Vi var inte nakna idag, även om vädret (dock inte lagen) i princip tillät det. Detta tordes för övrigt vara den mest barntillåtna bilden någonsin, eftersom Gustav för en gångs skull inte ser ut att vara på väg att bedriva otukt med sin cykel. Eller... ja.


Gurres "to die for"-look: Hard work and no play

Sirres mobilräkning: 104,66 kronor


Varsågod, Ingrid!

2008-05-10 @ 00:19:47

Skrivet av: En Gustav



PJ Harvey - A Perfect Day, Elise [Live]

Förlåt, men jag väljer nog bort Matematik C. Som kompensation kan jag dock tillägna dig en låt och lite uppmärksamhet på denna mycket lästa blogg!

"White sun scattered all over the sea
He could think of nothing but her name, 'Elise'
God is the sweat running down his back
The water soaked her blonde hair black"


Grillkväll

2008-05-09 @ 23:58:26

Skrivet av: En mycket nöjd Gustav

Efter en trevlig grillkväll med vänner hos Nathalie i Kusmark sitter jag än en gång hemma vid min trogna kamrat Datorn. Ska ta och ägna mig och inte särskilt social socialisering via diverse "sociala" nätverk under en tid, sedan blir det sängen och Lantz i P1. Lantz i P1/P4 som nuförtiden lyssnar på i princip varenda natt när jag går och lägger med. Det har blivit  bland höjdpunkterna under mina dagar!

Äta bör man

2008-05-09 @ 23:47:25

Skrivet av: Hon, den bästa

Jag är vaken trots allt. Frågan är om jag är vid liv. Magen gav sig i alla fall just till känna med ett öronbedövande muller, så helt borta är jag nog inte. Fattar inte varför jag jämt och ständigt ska befinna mig nära svältgränsen vid den här tiden på dygnet. Man SKA inte inta en andra middag kring tolvslaget, det är rubbat ju. Och jag har inte ätit chips på över en vecka - hur sjukt är inte det? Nej förresten, stryk det. Det hade jag visst gjort ändå.

Det här suger

2008-05-09 @ 23:02:05

Skrivet av: En sjukt oinspirerad Siri

Äh, va fan. Att blogga är överskattat, i synnerhet när fansens vrål av tillgivenhet utebliver. Jag håller på att däcka av trötthet och frågan är om inte denna kväll kommer att gå till historien - första gången sedan Wackos glansdagar som jag lägger mig innan tolvslaget. Wtf liksom? Åtminstone överväger jag att göra det. Men så överväger jag många saker, såsom att bli en intergalaktisk prinsessa med rätt att zappa folk med laserpistol.



Världsherravälde nästa på dagordningen

2008-05-09 @ 21:45:43

Skrivet av: En allsmäktig Siri

Bara så att ni vet så är bloggen helt i mitt våld denna fredagskväll. Gustav är gud vet var och gör världen till en osäker plats att vistas i, så ansvaret för att föra Idiocy till topplistorna vilar på mina späda axlar. Men räds icke - Sirre må vara otränad som få rent fysiskt sett, men hon är väl förfaren inom bloggandets konst. Ni är i trygga händer.



Jag har skapat ett monster

2008-05-09 @ 21:00:49

Skrivet av: Mästerfotografen Siri

Min kära Canon har arbetat övertid de senaste dagarna med att förse denna blogg med bilder av förstklassig kvalité. Det är bara en tidsfråga innan hårddisken kraschar till följd av överbelastning - den enorma mängd bilder som upptar utrymmet på den är nämligen inte att leka med.

Här tillsätter Gustav lite glamour till vardagen genom att posera världsvant omgiven av kundvagnar. Det är skrämmande att bevittna vad bloggberömmelse kan göra med en annars så välartad pojke...




En vädjan!

2008-05-09 @ 17:03:32

Skrivet av:  Modellen Gustav

Jag vädjar till min kära bloggkamrat att kämpa för en plats på flygplanet till Uganda i juni!

Söker ni en materialist? Look no further...

2008-05-08 @ 21:49:06

Skrivet av: En lyrisk Gustav

Jag har äntligen bestämt mig för vad jag ska göra med pengarna som bara flyger in på mitt konto från lite varstans! Det blir nog att beställa ett par Ultimate Ears Super .fi 5 Pro för det billiga priset 1 998 SEK exkl. eventuella fraktkostnader. Detta innebär alltså att det inte blir någon biljett till Arvikafestivalen i år, men att få uppleva Tori Amos i dessa hörlurar är nog än mer för att kompensera. (Dessutom sparar jag in både pengar på "onödiga" saker och eventuella pinsamheter.)

http://reviews.digitaltrends.com/images/reviews/full/4336/20070220_0938422.gif

Ultimate Ears Super .fi 5 Pro

Sedan måste jag faktiskt säga emot inläggets rubrik (paradoxalt nog) med att jag inte köper de här enbart för att köpa någonting, utan för att jag faktiskt älskar musik så pass mycket att jag anser det vara värt. Dessutom är det både miljö- och ekonomimässigt bättre. Ju dyrare saker jag köper desto mer pengar är i omlopp, vilket hämmar eventuell inflation. Hörlurarna är också av högsta kvalitet, vilket betyder att jag aldrig kommer att behöva byta ut dem. Vad hjälper det? Jo, sophögarna som jag tidigare rapporterade om växer inte alls lika snabbt! Det är bättre att köpa dyra saker av hög kvalitet man vet med sig att man kommer att använda istället för att köpa små, billigare köp på en reguljär basis!


http://common.ziffdavisinternet.com/util_get_image/19/0,1425,i=198565,00.jpg
Ultimate Ears 11 Pro

Ni som klagar på priset; det finns faktiskt värre - tro det eller ej! Eller, vad säger ni om Ultimate Ears 11 Pro för det överkomliga priset $ 1 150 (6 940 SEK)?

Wtf osv

2008-05-08 @ 21:15:07

Skrivet av: En gnällig Siri

Något jag verkligen fetdissar är när mitt msn beter sig nyckfullt genom att oväntat och oförklarligt kicka ut mig. Där sitter jag i godan ro och cybersexar för intellektuella konversationer med mina kontakter, bara för att helt plötsligt erfara att allt stängs ner. Och inte nog med det - sedan tar det dessutom evigheters evighet innan det går att logga in igen.

Det gör mig riktigt, riktigt sur.

Nyhet! Kalles kaviar med chokladsmak!

2008-05-08 @ 20:53:19

Skrivet av: En cynisk Gustav

http://nygatan.files.wordpress.com/2007/09/kalles_randiga_med_banan_medium.jpg


Jag är inte så mycket för förändringar och överraskningar när det kommer till saker och ting jag tycker om inom området mat, därför måste jag kommentera fenomenet Kalles randiga kaviar med banansmak. Jag är inte den första som uttrycker min avsky till denna mycket uppfinningsrika smak - och jag kommer absolut inte att vara den sista. Om jag hade velat ha kaviarsmakande banan (eller banansmakande kaviar, vad ni känner för) hade jag kunnat åstadkomma denna närmast groteska smakblandning hemma (förslagsvis ensam så ingen annan kommer till skada).

Kaviar med äggsmak gick an (om än jag inte förstod vitsen), men kaviar med banansmak visar att det finns vissa tecken på radikalism hos Kalles och dess arbetare. Vad kan vi då förvänta oss för smaker härnäst? Vad sägs om Kalles kaviar med köttfärssås-, äpple- eller varför inte chokladsmak?

Förvänta er ett smaktest med utförliga kommentarer från vår purfärska testpanel senast imorgon eftermiddag!

I vetenskapens namn

2008-05-08 @ 18:23:30

Skrivet av: En traumatiserad Siri

Med en kamera som redskap har vi denna dag observerat S2KUSK i deras naturliga habitat; en omtumlande men mycket berikande upplevelse. Nedan följer våra iakttagelser från den gångna dagen. Observera: Känsliga läsare bör undvika att under allt för lång tid betrakta objektens i vissa fall tämligen osedliga förehavanden. Vi tar inget ansvar för de men ni kan tänkas få till följd av detta.



I väntan på att dagens första lektion (kultur- och idéhistoria) ska börja, sitter objekten utanför klassrummet. Elias upptäcker till sin stora förtjusning kameran, och arrangerar omedelbart sin kroppshydda i en förförisk pose.



De andra objekten är däremot inte lika väl förfarna inom poserandets konst. Trots ett flertal trevande försök misslyckas de med att visa sig från sin bästa vinkel. Vi antar att inte riktigt alla kan se fram emot en framgångsrik karriär inom modellindustrin...



Ytterligare observationer kan läsas i kommande inlägg.

Det kan aldrig bli för mycket av det goda

2008-05-08 @ 16:28:13

Skrivet av: Världens coolaste Siri

Eftersom bilder tycks vara det som triggar igång kommentarslustan hos er läsare, tänkte vi tillgodose er med denna vara. Men jag varnar er - bieffekter i form av avundsjuka och sinnligt begär kan komma att drabba er. Ni trodde att ni visste vad skönhet var, but you ain't seen nothing yet.


Jorden i skräp

2008-05-08 @ 14:55:55

Skrivet av:  En orolig Gustav

För första gången ska jag här på bloggen ta upp någonting riktigt idiotiskt, nämligen människans outtröttliga konsumtion av allehanda ting. Nedanför ser ni en bild av det antal mobiltelefoner amerikaner slänger per minut.

2008-05-05-cjordphones3.jpg

Per dag blir siffran 426 000 stycken, och detta enbart i USA!


2008-05-05-cjordphones1.jpg

Hur är det då med plastflaskor?

2008-05-05-0PlasticBottles1.jpg

Per dag slängs 2 000 000 plastflaskor i konsumtionens namn.

2008-05-05-0plasticbottles3.jpg

Vill ni ha mer? Tro mig, det finns mer...


galleryImage

Oljefilter

galleryImage

Sopor

galleryImage

Glas

galleryImage

Bilar
(Alla bilder © Chris Jordan)

Min fråga är mycket enkel; Under hur lång tid kan detta tillåtas fortgå?

Det är i sådana här stunder jag själv - och förhoppningsvis ni läsare med - ställer den frågan på allvar. Faktum är att vi under de senaste 30 åren har använt upp 1/3 av jordens resurser till dess gräns (dvs. vi kommer aldrig mer att kunna få tillgång till dessa naturresurser igen). Samtidigt har mänskligheten expanderat sig så pass mycket att det inte längre finns resurser nog att tillgodose alla med livsnödvändigheter. Hur kommer denna utveckling att fortskrida? Som det ser ut använder vi i industrialiserade länder mer än fem gånger så mycket naturresurser än invånarna i inte ännu industrialiserade länder. Som vi alla vet innebär globaliseringen en global industrialisering, men vad får detta för effekt på det redan krassa naturresursläget? Jorden har som sagt inte potential att tillgodose oss med bekvämligheter. Hädanefter måste vi börja prioritera och ransonera. För att upprätthålla den livsstandard vi idag är så vana med skulle vi behöva fem planeter. Vi lever i ett ohållbart system som just nu inte ser ut att ha något slut. Har vi satt ett system i rörelse som vi inte själva kan kontrollera, och hur kommer jorden att se ut om 50 år? Jag bävar inför tanken...

Mer snusk åt folket

2008-05-07 @ 22:50:35

Skrivet av: En road Siri

Världens bästa Tina tipsade mig om den här tjänsten, som går ut på att man sms:ar en fråga till 18100 och därefter får svar på den. Självfallet var jag tvungen att testa detta, och det var med ivrigt bankande hjärta och förväntansfull min som jag knappade in ett meddelande.

Mitt spörsmål var tämligen ordinärt, men ack så essentiellt för en utseendefixerad, hormonstinn tonårsbrud som jag: Hur ser mitt livs kärlek ut? Svaret gjorde mig knappast besviken.

Precis som du ser honom. Han luktar precis som du vill att han ska lukta. Hans hy är precis så len som du vill att den ska vara och han tar på dig precis som du vill att han ska ta på dig.

Avslutningen var fin, mycket fin. Subtila antydningar till snuskighet är det som gör livet värt att leva. Mer sånt tycker jag!

Propaganda

2008-05-07 @ 21:36:40

Ansvarig: Gurre

http://fc08.deviantart.com/fs30/i/2008/080/a/f/Zune_Poster_by_escapepodone.jpg

Till världen

2008-05-07 @ 21:14:12

Skrivet av: En skamsen Siri

Detta är en mörk och allmänt skabbig dag i Idiocy's korta, men ack så ärofyllda, blogghistoria. Inläggen har varit relativt få och av undermålig kvalitet (åtminstone från min sida), och det ber vi ödmjukast om ursäkt för. Till följd av institutionsanstaltens sadistiska bestraffningar i form av diverse inlämningsarbeten, går skribenterna på sparlåga och har inte orkat uppbåda nog med energi för att blogga. Imorgon blir det dock nya tag, och då kan ni förhoppningsvis se fram emot läsning av den allra högsta kvalitet.

Damn right, you will.

En suck av lättnad

2008-05-07 @ 13:13:40

Skrivet av: En allt annat än duktig Siri

Uppsatsskrivning, franska nationella, är efter mycket våndandes nu avklarat. Lyckades ta mig igenom det med ett ordförråd värdig en (extremt obegåvad) åttondeklassare. Hoppas jag inte med denna liknelse förolämpar alla de fjortisar som kan tänkas finnas där ute. Tack och hej.

Vad sades? Idrott?

2008-05-07 @ 10:08:39

Skrivet av: Den snygge

Jag skolkar från idrotten för att istället döda tid i en av skolans otaliga datasalar (alla med lika usel teknisk utrustning). Plugga borde jag, men äta ska jag. Mina livsprioriteringar ligger just nu på botten och kravlar, för det enda jag bryr mig om just nu är att få en god natts sömn! Gimme, gimme, gimme!


Det värsta av allt

2008-05-07 @ 09:48:09

Skrivet av: En upprörd Gustav

Jag glömde att nämna att pappa idag valde att lämna tillbaka inte röra-datorn till arbetet! Jag är förkrossad - och utan Internet resten av veckan!


Sömnsvårigheter, skolångest och Ani DiFranco.

2008-05-07 @ 09:46:50

Skrivet av: En utmattad Gustav

Ännu en naturkunskapslektion går åt till diverse slösurfande och musiklyssnande. Mitt psykiska tillstånd i denna stund kan beskrivas med ett enda ord: ouppmärksam. Min eftermiddag kommer än en gång att spenderas framför datorn, nu ikväll med min bokrecension till svenskan. Jag vet inte längre hur kommer att ha tid med allting som ska färdigställas innan skolslutet. Det innebär dessutom att jag inte har tid att avlägga till väl behövd vila. Istället kommer jag att stressa upp mig för att i slutändan inte prestera särskilt bra alls. Nej, man kan inte ens få bra med sömn om nätterna längre!

Men blä

2008-05-07 @ 09:46:25

Skrivet av: Siri, rätt och slätt

Nu ska jag enbart klaga, k? Mitt humör är inte på topp idag. Är tröttare än tröttast vilket gör det svårt för mig att hålla balansen, samordna kroppens rörelser och tala tydligt. Om folk inte var uppmärksamma skulle de nog kunna missta mig för att vara smått berusad. Tjohej.

Slutligen!

2008-05-06 @ 23:53:52

Skrivet av: En utmattad Siri

I'm done with it. Har skickat in denna tragiska ursäkt för inlämning, och hoppas att jag aldrig mer får se den igen. Könsroller är numera ett tabubelagt samtalsämne i min närhet. Ska ta en snabbdusch nu, sedan blir det sängdags. Tack och hej, leverpastej.

Infoga valfri svordom

2008-05-06 @ 21:40:27

Skrivet av: En våldsbenägen Siri

Den här inlämningsuppgiften gör mig så himla frustrerad. Det är banne mig större chans att jag vinner Vasaloppet än att jag skriver klart det här fanskapet i tid. Gfhgdfh!!!11ett

Det som först skulle handla om tvångssteriliseringar har nu utvecklats till något dravel om genusfrågor. Och vet ni vad? Det är okänt territorium för mig. En gång i tiden var jag en mästare på att ordbajsa, men nu har denna ovärderliga talang bestulits mig. Jag tror jag vet vem förövaren är.

The end?

2008-05-06 @ 21:25:30

Skrivet av: En skrämsen och sårad Gustav

Vadan detta! Siri, min "kära bloggkamrat", har sedan några minuter tillbaka börjat hota mig om jag inte bloggar. Inte bara det, hon har även riktat direkt hat mot mig som person! Jag vet inte hur jag ska ta detta... Jag som trodde att vi hade någonting gemensamt, en öm punkt vi delade i denna känslokalla bloggarvärld. Jag känner mig så naken... Så utelämnad...

Zune Software v.2.5

2008-05-06 @ 20:45:10

Skrivet av: Glade Gustav

Vårat egentliga Internet fungerar inte överhuvudtaget längre, så jag får lov att använda mig av Skellefteopen. Tack, SkeKraft! Utan er hade jag inte kunnat leva vid det här laget!


http://www.blogsmithmedia.com/www.engadget.com/media/2008/05/zune-marketplace-video.jpg

Idag kan jag i alla fall glädjas åt att det släpptes en stor mjukvaruuppdatering till min mp3 och det medföljande programmet! Äntligen kan jag fixa allting genom Zune Software, och den kan till och med kopplas upp mot samma CD-informationsnätverk som WMP11 och ladda hem såväl information som album art till mina album. Äntligen är programmet helt felfritt, och jag är mer nöjd än någonsin med mitt inköp! iTunes och iPod can kiss my ass!



Och ja, visst köper ni Zune 3 när den släpps i Europa i mitten av nästa år? Apples världsherravälde på mp3-marknaden når sitt slut!


Yo bitches

2008-05-06 @ 17:25:34

Skrivet av: Hon som snart dukar under till följd av allt skolarbete

Ska bota min migrän genom att inta lite illegala substanser samt en näringsrik middag. Sedan blir det till att påbörja min inlämningsuppgift om tvångssterilisering och grejs som skulle in igår. Såvida inte Gustav känner för att intensivblogga på egen hand, kommer ni förmodligen att besparas från en hel del idioti denna kväll. Jag vet att världen sörjer när jag inte har möjlighet att blogga.

Min kärlek ska brinna!

2008-05-06 @ 15:41:07

Skrivet av: En lat, ohederlig Gustav

Jag har just tagit ett katastrofalt kliv. Trots min bokade plats på ett spinningpass kl. 16:30 i eftermiddag bytte jag just om till de mer bekväma mjukisbyxorna (istället för mina onödigt åtsittande och osmidiga jeans), vilket innebär att jag inte ens kommer att ta ett enda steg utanför ytterdörren. Nej, just det, jag kommer inte ens att inandas frisk luft under de resterande timmarna av dagen. Istället ska jag sitta som klistrad framför den alldeles underbara inte röra-datorn, då det kan bli vår sista kväll tillsammans... Åh, min skönhet, jag kan skatta mig lycklig. Vår tid tillsammans har gjort mig till mer av en man än jag någonsin har varit!

HP Compaq 8710p Business Notebook PC - Business Notebook PC & Tablet PC

Sedan måste jag givetvis färdigställa (rättare sagt påbörja) min essä om det svenska folkhemmet och tvångssteriliseringen i Sverige.

"Cravings" är ett fult ord i bloggvärlden

2008-05-06 @ 15:20:51

Skrivet av: En missnöjd Siri

... men jag använder det ändå. Dessa underbara pjucks beställde jag för några månader sedan. Förväntansfullt såg jag fram emot att de skulle dimpa ner i postlådan, vilket de i sinom tid gjorde. Dessvärre var de för stora (man kan inte lyckas med allt), och alltså skickade jag tillbaka dem i utbyte mot nya i en mindre size. Dessa har dock, trots min långa väntan, ännu inte bevärdigat sig med att dyka upp. Fuckintastic.


Zooma

Vad står på?

2008-05-06 @ 15:10:10

Skrivet av: En förbryllad Siri

Så... nu har bloggen tagit sitt pick och pack och flyttats till den nya plattformen. Tycker dock att det är lite märkligt att den där verifieringsgrejen inte dyker upp efter att man postat sin kommentar. Har ju sett den på andra bloggar så varför inte på vår? Nåja - nu tycks det i alla fall vara fritt fram för alla spammare. Do your thaang!

Finnfri och glad

2008-05-06 @ 12:49:58

Skrivet av: En världsbäst Gustav

Ännu ett engelskaprov avklarat, denna gång i prepositioner och andra kluriga ting. Som vanligt rockade jag världen och därför väntar jag mig ett skinande MVG! Siri kan utöver detta se fram emot en stjärna i kanten - mycket tack vare sin fina figur. Äkta obefläckad skönhet!


En drogad utbytesstudent

2008-05-06 @ 11:51:55

Skrivet av: Två nöjda bloggare och en nöjd utbytesstudent

Matteprovet gick över förväntan. Inget IG inom synhåll! Den tyska utbytesstudenten vill inflika att hon spöade oss med hela ETT poäng (ett halvt mer än Gustav). Detta är början på ett nytt kapitel inom blogghistorien! Hädanefter ska vi publicera ALLA våra betyg för allmän beskådan. Siri vill poängtera att det kommer att ske under pistolhot från hennes sida, och att hon inte gör detta av egen vilja. Det har vi inga som helst problem med - i synnerhet inte utbytesstudenten som är van att kämpa för livet på Berlins drogfyllda bakgator.

Zut alors

2008-05-06 @ 09:36:37

Skrivet av: En fransktalande Siri

Det var faktiskt inte med avsikt den här gången, men resultatet är detsamma: jag har underlåtit att inställa mig på franskan. Borde jag skämmas? Jättemycket? Nu står jag i alla fall i centralhallen och kryper ihop inför alla dömande blickar. TITTA INTE PÅ MIG SÅ DÄR. Herreminje, om ni var jag skulle ni också välja att ha sovmorgon.

God morgon världen

2008-05-06 @ 07:34:58

Skrivet av: En utmattad Siri

Alltså. Den här bloggen kommer med största sannolikhet att vara den indirekta orsaken till min död. Något mer uppstressande har jag nog aldrig varit med om. När jag väl kom mig i säng i natt var jag hur speedad som helst (bloggande är fanimig beroendeframkallande), med resultatet att det tog ett bra tag innan jag slocknade. Sedan följde 4 timmars orolig sömn fylld av drömmar om bloggar och mest aktiva-listor. That's some scary shit, dude. Rehabiliteringsklinik nästa?

Nu ---> frukost. Tjingeling.

Mitt liv i musik

2008-05-05 @ 22:45:23

Skrivet av: En melankolisk Gustav

 

Ani DiFranco - 32 Flavors [Live at West 54th, NYC]

Squint your eyes and look closer
I'm not between you and your ambition
I am a poster girl with no poster
I am thirty-two flavors and then some
And I'm beyond your peripheral vision
So you might want to turn your head
Cause someday you're going to get hungry
And eat most of the words you just said

Both my parents taught me about good will
And I have done well by their names
Just the kindness I've lavished on strangers
Is more than I can explain
Still theres many who've turned out their porch lights
Just so I would think they were not home
And hid in the dark of their windows
Til I'd passed and left them alone

And God help you if you are an ugly girl
Course too pretty is also your doom
'Cause everyone harbors a secret hatred
For the prettiest girl in the room
And God help you if you are a pheonix
And you dare to rise up from the ash
A thousand eyes will smolder with jealousy
While you are just flying back

I'm not trying to give my life meaning
By demeaning you
And I would like to state for the record
I did everything that I could do
Im not saying that Im a saint
I just dont want to live that way
No, I will never be a saint
But I will always say

Squint your eyes and look closer
I'm not between you and your ambition
I am a poster girl with no poster
I am thirty-two flavors and then some
And Im beyond your peripheral vision
So you might want to turn your head
'Cause someday you might find youre starving
And eating all of the words you said

Ett ögonblick

2008-05-05 @ 22:10:42

Skrivet av: En skrajsen Siri

Smarta, förståndiga jag har insett en sak. Om de framtida uppdateringarna ska fortsätta i denna takt måste vi eminenta skribenter försäkra oss om att inte få slut på stoft. Man kan faktiskt inte skriva hur mycket som helst om sin egen förträfflighet. Förslag på ämnen mottages gärna.

Nu ska jag ta mig en dusch. På återseende!

Ordet frukostkorv fick plötsligt en helt ny innebörd

2008-05-05 @ 21:09:42

Skrivet av: En förfärad Gustav

Den mat som idag erbjöds oss intagna på indoktrineringsinstitutionen visade sig vara en grotesk blandning av GMO-odlad majs, klonat potatismos och - värst av allt - denna upptinade best till korv (innehållande minst 4% ren avföring) tillverkad av spillrorna från ännu ett djur som fallit offer för mänsklighetens grymhet.

Siri låter hälsa att hon är djupt indignerad över de sexuella inuendon denna korv utsänder. Hennes obefläckade sinne är inte redo för detta.

image7


En outtröttlig kamp

2008-05-05 @ 20:51:52

Skrivet av: Världens mest entusiastiske Gustav

Som ni inte kunde undgå att lägga märke till på förra bilden växer mina fettvalkar i en alltmer ökande takt. Därför funderar jag, i klassisk blogg.se-anda, att räkna kalorier! Därför bestämmer jag att ägarna av denna blogg hädanefter ska publicera allt vi har ätit varenda dag - i kalorier!

That's not hot

2008-05-05 @ 20:15:08

Skrivet av: En smått skamsen Siri och en stolt Gustav

Eftersom detta koncept tycks vara så otroligt populärt bland alla bloggbitches där ute, ansåg vi det passande att även vi skulle köra med det. Inte för att vi tror oss ha något nytt att erbjuda bloggvärlden... men eftersom vi båda är sådana exhibitionister måste vi ta varje tillfälle i akt till att synas på bild. Egopics ftw!

... och kom inte och snacka om värdighet. Oss veterligen har ingen av oss någonsin varit i besittning av något sådant.


image6


Gustavs sexiga biffoutfit: MQ

Siris aura av sensualitet: Medfödd

Vill ha

2008-05-05 @ 19:42:55

Skrivet av: En avundsjuk Siri

Min bloggkollega har kärat ner sig i en (vad han refererar som) inte-röra-dator, och vägrar nu lämna dess sida till förmån för en tråkig och ordinär sådan. Jag vet inte vad jag ville ha sagt med detta något osammanhängande inlägg, annat än att jag också kanske möjligtvis skulle vilja ha en findator. Min egen gamla och dammiga tingest har för länge sedan passerat sitt bäst före-datum. Ge mig en ny på min födelsedag?

Oförtjänt lathet

2008-05-05 @ 19:32:01

Skrivet av: Världens lataste Gustav

Nej, nu är jag less på att sitta här med en hel oxe i magen! Jag måste röra på mitt fett för att kunna stå ut med mig själv, och för att inte avskräcka mina kära klasskamrater imorgon bitti. Däremot kan jag inte längre attendera spinningpasset, eftersom det börjar om prick en halvtimme. Jag har därför ett val att antingen fara ut på en musiklös löpningsrunda eller sjunka ned i latträsket och sitta här medan jag känner fettvalkarna öka i volym...

   ...men det kan ju vara kul det med.

Internet Explorer vs. Blogg.se

2008-05-05 @ 19:17:31

Skrivet av: Världens klumpigaste Gustav

För er informations skull hade jag skrivit världens längsta inlägg, men tack vare det usla Internet Explorer 6 försvann det. Så, eftersom jag är alldeles för lat för att skriva om allting tänkte jag bara informera er om detta. Ta-ta!


Äckelnudlar

2008-05-05 @ 18:13:33

Skrivet av: En skärrad Siri

Middagen har intagits i det Nygrenska hushållet, vilket var något av en experimentiell upplevelse för min del. Moder min hade inhandlat en färdig kryddblandning att röra ner i maten, med resultatet att de första trevande tuggorna intogs med fara för våra egna liv.

Anser i allmänhet att nudelsoppa är gott, men den här gången blev resultatet i mitt tycke katastrofalt. Mat ska inte under några som helst omständigheter smaka lakrits! Ett gemensamt beslut fattades i efterhand om att aldrig någonsin göra en liknande soppa igen. Tack och lov.

image5


Glatt överraskad

2008-05-05 @ 17:36:00

Skrivet av: En peppad Siri

Hjärtat svämmar över av stolthet när jag loggar in och till min häpnad ser att Gustav levererat inte mindre än två inlägg denna dag. Woaahh. Hängivenhet är bra, sådant gillar vi! Nu gäller det bara att vi båda håller arbetsmoralen uppe, så hägrar mest aktiva-listan snart i horisonten (jag är smått besatt, ja).

Måndagsmat

2008-05-05 @ 16:49:40

Skrivet av: Världens onyttigaste Gustav

Tydligen dög inte min idé om korvstroganoff och ris enligt pappa, utan han har tänkt att vi ska beställa hem pizza och köpa Pepsi. Det var väl typiskt, va? Här som jag såg framför mig en utomordentligt nyttig vecka! (Siri: Det här går inte under vår planerade Fitness 24/7-kategori. Om jag fortsätter nedåt behöver vi den inte alls!)

Vårstädning Light

2008-05-05 @ 16:00:28

Skrivet av: Världens vanligaste Gustav

Mitt första inlägg i bloggen! Jag hade tänkt skriva om någonting alldeles extraordinärt, men i brist på extraordinära ämnen skriver jag istället om mig själv. Jag har nämligen påbörjat vad man kan kalla Vårstädning Light hemma hos min far, lagom tills han landar i Skellefteå igen. Köket ska blänka, golvet ska skina och sängen ska vara renbäddad - Allting för att dölja alla de syndiga försigkommelser här har ägt rum! Mwahahahaha!

Buller och brak

2008-05-04 @ 18:16:28

Skrivet av: Världens bästa Siri

Härmed ger jag denna blogg en spark i baken och förklarar den som uppstartad (är det alltför pretentiöst av mig att anta att detta är vad ni alla så andäktigt väntat på?). Nåja. Nu fattas bara att några otroligt snillrika inlägg skrivs innan fansen kan börja hopa sig kring oss. Tror att jag överlämnar den uppgiften åt Gustav - i undertecknads hjärnkontor tycks man för tillfället ha tagit semester.

RSS 2.0