Yo bitches

2008-06-15 @ 23:33:38

Skrivet av: Siri

Tänkte bara meddela att jag kickat igång http://sirre.blogg.se igen. Utöver att hänga här på Idiocy kommer jag förmodligen att blogga rätt så frenetiskt där borta också. Monogami är inget för mig.

Maken till oförskämdhet har jag aldrig skådat

2008-06-14 @ 15:47:45

Skrivet av: En djupt indignerad Siri

Hallå, vad står på egentligen? Jag har varit bortrest i knappt två veckor men under denna korta utomlandsvistelse tycks hela världen ha vänts upp och ner. Visst, jag är medveten om att jag inte är universums medelpunkt, och att allting kanskemöjligtvismenabsolutintesäkert kretsar kring mig. Men lite förvarning om de pågående förändringarna hade ju faktiskt inte suttit så illa. Herregud.

Tänk er detta fruktansvärda scenario: Jag kommer hem, trött och skabbig. Strosar oanandes in på ICA och...  finner till min stora förfäran att OLW bytt utseende på sina chipspåsar. Wtf liksom!? Det kallar jag dålig stil.

The African Way of Life

2008-06-01 @ 15:17:10

Skrivet av: En rabiat Siri och en Gustav i sitt rätta element

Nu sitter vi här på Arlanda med endast två timmar kvar tills flyget mot Amsterdam avgår (våra planer i Holland och så ofta förekommande pulverpåsar kan dock skapa vissa problem inför vår vidare färd mot Uganda).

Siri har redan lyckats med bedriften att göra av med 25 % av sina erhållna resepengar - och vi har knappt avverkat 1 % av vår resetid. Vistelsen i Uganda kommer därför att bli tämligen spartansk för henne, medan vi andra kommer att bada i livets alla rikedomar.

Vi har tagit Arlanda flygplats med storm och snart väntar intet ont anande Afrika; detta är bara ett steg närmare våra planer om världsherravälde!

RSS 2.0